Посоченото оборудване се наема за срок от 24 часа.

Доставки на оборудване може да се извършват на територията на цялата страна. Цената зависи от количеството оборудване и локацията за доставка. Изчислява се индивидуално за всеки клиент.

След наемане на оборудване:

  1. Клиента изцяло отговаря за наетото оборудване;
  2. Клиента носи отговорност при повредено, изгубено, невърнато или откраднато оборудване;
  3. Клиента е длъжен да се съобразява с условията за ползване и съхранение на оборудването /условията се дават при наемане на оборудването/;
  4. Клиента е длъжен да заплати повреденото оборудване, като може предварително да поиска информация за цените при евентуална повреда на даденото оборудване.
  5. Ако клиента изполва оборудване за сухо време и впоследствие времето се влоши, клиента е ДЛЪЖЕН да прибере оборудването на подходящо място.
  6. Ако не сте сигурни, какво трябва да правите молим да се свържите с нашия екиш за повече информация.

Атмосферните условия са важен фактор за кетъринг оборудването.

Молим да обръщате внимание, когато правите планиране на вашите събития. Някой от оборудванията са изработени от дърво и немогат да бъдат излагани на влажно или дъждовно време. Това директно нарушава тяхната визия и качества.

Ако вие се чудите, как да постъпите се свържете с нашия екип, за да получите нужната информация и съвет.

Плащане:

  1. Банков превод
  2. На място в нашия офис

Заявено оборудване в електронната система, без плащане и телефон за контакт, няма да бъде доставяно. Молим когато направите резервация на исканото оборудване да се свържете с нас, за да обсъдим методите за плащане и доставка.

Възвръщаем Депозит

За пратки през ЕКОНТ ние изискваме депозит при изпращане на оборудването. Този депозит се връща, когато оборудването се изпрати обратно към нас с наложен платеж.

Защо се изисква този депозит ? При неспазване на условията за правилно използване, нанесени вреди по оборудването или откраднато оборудване.  За повече информация, моля не се колежайте да ни пишете и да получите пълна информация.

Вие не търсите само оборудване ? Искате организация и контрл на вашето събитие ? Ние Ви предлагаме тази възможност, чрез професионалисти в планирането на събития.